Известие

Collapse
No announcement yet.

Отново с Trentatre....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ok ,имах предвид за 33-ката по принцип,а колкото до новите "коли" какво има да говорим
    Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
    Звукът може да бъде
    описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

• Оригиналния комп на колата кои го знае къде е...предишния собственик я оставил да се ди пред блока 2 години и момчетата си свалили каквото им трябва...със предния фар и компа заминал...Колегата Mordohy ми прти неговия,така че колега Raider мога да пратя него да видите защо ги прави тия парчета с тока към помпата,дюзи и т.н...Иначе когато не правеше парчета,колата летеше с него...никога не е имала този проблем...сега незнам дали е от компа,но проблема се появи с него...още същия ден като го сложих...отначало помислих че е помпата,та 3 смених ама пак...Точно помпата ме кара да си мисля ,че може и да не е от него...много шумно работи...като давам контакт да подкачи-не се чува(нова е нормално),но като покарам 5 мин и направо става доминиращ шум в купето...може и компа да бърка нещо в работата на двигала,и от това да вижда зор тая помпа...иначе днес проверихме(когато направи за пореден път парчето),тока към свещите си е наред,помпата дава хубяво налягане(поне на око) към регулатора(значи всичко преди него трябва да е наред),ток към дюзите ходи...а колата едвам пали като на един цилиндър и веднага гасне...след час,след 2-3 опита пали и си работи 6...карам си я няма проблем...след 2-3 часа отивам пак да я паля работи добре 5-6 мин и аиде пак на ново...та мислиме в сервиза,че е нещо от системата за горивото,я дюзи зашушени,я нещо друго запушено...общо взето днес много добре обобщихме "проблема" на 33-ките...Повечето такива с проблеми просто не са карани коли...оня карал-оставил за една година,другия купува тръгва да ремонтира-колата пак седи...утре я карам на едно момче,до нашия сервиз работи,да я види...ако се окаже комп,ако трябва от ebay ше търся но 2 резевоара юнашко каране ще има...малко да и разкърша кокалите-тя точно от това си страда колата-липса на движение...
      Alfa Romeo 156SW 1.9JTD,Fiat Punto 1.2 16V Sporting,Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp-ex,Alfa Romeo 33 1.3L IE-ex,

Comment

• Значи, момчета, имам избор!
        Или да си взема отпуската през юли и да ходя на море или през май.
        Ако е през май, дупе да ви е яко!
        Ще ви обиколя с още компове, дюзи, бобини и датчици в багажника и ще ви оправя кочините, ама ако е от ваща мърлящина, тоест тръбопроводи, компресия и прочие....
        Абе дупе да ви е яко!
        Първо си вижте механиката и ВиК чарковете!!!
        Едит! Гроздовата на Райдер е чиста отрова! С половин кило, два пъти се напих
        Крушовата обаче е класика!
        Наздраве, скрападжии!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Честит празник майсторчета и наздраве ! Ся по темата искам да запитам колегата Wiliams когато работи двигателя ти на празен ход тресе ли,да не е нещо от компресията ?
          Забелязал съм и друго аз , когато много хора ровят по една кола накрая всичко излиза збъркано . От писаното по горе неможях да разбера много оплетох се отвсякъде,кой къде как защо ууааа плетки . Само знам ,че не е от компа щото аз с него карам от как съм я взел,чяк пък да гасне и да не може да върви не е било, не търси проблема там . Пъл ако ти писне да се занимаваш с тос бензин що не сложиш една газ и да си караш работата хем и по евтиничко ще ти е а и боксерчето не се мръщи на газиоля .
          ПС. Имам нов изпарител ланди рензо един приятел пък продава брц бутилка .
          Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

• Наздраве и Честит 3-ти Март и от мене колеги!!!
            Днес открихме причината...Колегата Mordohy беше наи близко-тръбите и по точно резевоара...от начало си мислех,че стрелката за горивото не бачка-половин резервоар показва,а на мен се ми свършва бензина...да ама не точно си е показвала-наводнение стана в канала днес ама от бензин...свалям си аз спокоино гадуна и си мисля,че има няма 2 литра бвнзин вътре и глеи ко става...като шурна от маркуча за зареждането-към 25 литра изтече горе долу чист бензин...като свалих и обърнах да доизтече-колеги такава гадост не сте и сънували...течност с цвят на летен залез...ама л...на да видиш....4 часа чистене на тоя гадун и сега 2 дни ще го оставя да се поизветри....и от към регулатора същия цвят...много филм...ха сега ми кажете как да си прочистя и останалата част от системата...та така филма беше на ужасите тоя път...да видим по нататъка по горивната система какво ще излезе...
            Поздрави!!!
            Last edited by Wiliams; d.m.y г., 19:30.
            Alfa Romeo 156SW 1.9JTD,Fiat Punto 1.2 16V Sporting,Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp-ex,Alfa Romeo 33 1.3L IE-ex,

Comment

• Ша са сетиш ти ! Нататък сваляш чистиш дюзи и един нов горивен филт и да почерпиш старшия,че без него сме за никъде :П
              Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

• айде колеги, търсим още един компютър за 1,4 иав8ф.68 здрав или счупен няма значение. сегашния сме го закрепили ама колко ще изкара....
                точка

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                  1351цц боксера вади най-готиния звук .... алкохолици такива
                  http://www.youtube.com/watch?v=N9eee...layer_embedded

Comment

• Утре ако не можеж да го намериш казваш ще ходим 2-мата

Comment

• Екстра,ето и тел за връзка - 0895387467 - Добри.Пиши ми и твоя тел да се разберем

Comment

• Eм 0878/910607 Митко ми звънни утре по някое време и да отидем през деня

Comment

• Бре, келеши, кажете какво ще търсите!
                          Да се включиме и ние!
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Рацерски истории колега . Откакто разбрах за трак дея на 5 септември сън не ме лови,да я вкарам в ред за 2-3 завоя моята кошничка.Пък откакто оня ден взех да давам кантари на 150-коня E30-ски съм твърдо решен,че ще готвя кошмара.Та с колегата ще мръднем днес до един майстор да види какво може да се направи по окачването,че си е доста мекичка...иначе за сега колата се сдоби с права генерация на оригиналния размер с резонатор,нов air intake,корито-sparco pro 2000 и малко олекотяване.Останаха спирачки(демек най-важното),окачване и да видя как подяволите да и вдигна налягането на бенза малко...

Comment

• Първоначално публикувано от Wiliams Покажи съобщение
                              Рацерски истории колега . Откакто разбрах за трак дея на 5 септември сън не ме лови,да я вкарам в ред за 2-3 завоя моята кошничка.Пък откакто оня ден взех да давам кантари на 150-коня E30-ски съм твърдо решен,че ще готвя кошмара.Та с колегата ще мръднем днес до един майстор да види какво може да се направи по окачването,че си е доста мекичка...иначе за сега колата се сдоби с права генерация на оригиналния размер с резонатор,нов air intake,корито-sparco pro 2000 и малко олекотяване.Останаха спирачки(демек най-важното),окачване и да видя как подяволите да и вдигна налягането на бенза малко...

ми освен с регулатор който може да се регулира с какво ли друго,ама колега интересно ми е какво целиш като вдигнеш налягането на горивото в рейката !!
                              Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• оригиналния регулатор на 33 1,4 е вебер и отгоре има една врътка за регулиране, ама ефекта какъв ще е...
                                точка

Comment

Working...
                                X